Menu Sluiten

Ons team

Tandarts T. Gulveren (Big: 99920559802)
Tandarts Gulveren is in 2015 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Vóór deze opleiding heeft zij (in 2008) een bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond. Na diverse werkervaring bij verschillende praktijken heeft zij besloten om in 2020 een eigen praktijk te starten met extra aandacht aan kinderen. Haar motto is dat alle kinderen zonder angst naar de tandarts moeten kunnen gaan! Tandarts Gulveren is aanwezig op de maandag, woensdag en vrijdag en behandelt uitsluitend kinderen.

Tandarts O. Ozturk (Big:59918994102)
Tandarts Ozturk is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Vóór deze opleiding heeft hij (in 2008) een bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond. Sinds zijn afstuderen is hij fulltime werkzaam in Bergschenhoek als algemeen practicus en als tandarts-implantoloog.
Op de maandagen en vrijdagen aanwezig als waarnemend kindertandarts om zijn partner te ondersteunen. Daarnaast behandelt hij ook ouders, andere volwassenen en verwezen patiënten voor implantaten. Hij is gecertificeerd in het maken en beoordelen van 3D röntgenopnamen (CBCT) en behandelt de iets gecompliceerde gevallen. Ook is hij bevoegd om botox behandelingen uit te voeren in de kaken bij hevige knarsers